Wad & Design op Midwinterfestival

Op donderdag 29 december 2016 vindt voor de negende maal het Midwinterfestival plaats. Tijdens dit tweejaarlijkse festival stelt menig eilander en ondernemer zijn huiskamer open voor artiesten die over ‘hun’ eiland zingen en verhalen. Wad & Design heeft beeldend kunstenaar Alie Popkema uitgenodigd om een kinderworkshop te organiseren.

Onder begeleiding van Popkema wordt er met kinderen nagedacht over het Nationaal Park Schiermonnikoog. Wat maakt het park nu zo uniek? En hoe maken we mensen bewust van de schoonheid van de eilander natuur? De uitkomsten van deze gedachtegang worden ter plekke verbeeld door middel van kleine kunstwerkjes als aanvulling op de Wad & Design expositie in het Bezoekerscentrum en als souvenir om mee naar huis te nemen.

De Wad & Design Midwinterfestival workshop wordt gegeven naar aanleiding van de W&D expositie in het bezoekerscentrum waar eilander scholieren werk exposeren waarmee zij hun strijdvaardigheid en inzet tonen voor Schiermonnikoog. Trots en verbondenheid is de meest duurzame oorzaak tot behoud van de natuur en het eilander erfgoed!

Workshop 1: 29 december van 13:30 tot 14:30
Workshop 2: 29 december van 15:00 tot 16:00

Toegang 6 euro

Klik hier voor meer informatie >

Geef een reactie