Een stichting als Wad & Design is volledig afhankelijk van de inkomsten van kaartverkoop, sponsoring, subsidies en giften. Wad & Design is een jonge stichting met nog niet veel eigen vermogen, daarom gaan wij verstandig om met elk bedrag en elke gift. En komt elke euro ten goede van onze doelstellingen.

Je kan ons ondersteunen in het teweeg brengen van een verandering in visie en denkwijze bij (en door het samenbrengen van) onze bezoekers, de eilandbewoners en de deelnemende ontwerpers. Tijdens het festival staat de wisselwerking tussen natuur en cultuur centraal. Met doorzettingsvermogen, slimme samenwerkingen, de omgeving en creativiteit willen wij laten zien dat erfgoed, ambacht en duurzaamheid geen modewoorden zijn maar daadwerkelijk tot verandering kunnen leiden.

De stichting Wad & Design is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), dit betekent dat u fiscaal gunstig kunt schenken en uw gift (geheel of deels) aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen. Meer informatie >

Zij gingen u voor

Word sponsor

Wilt u dit festival ook financieel ondersteunen en genieten van donateursvoordeel? Stuur ons dan een bericht via het sponsor formulier.

Bedankt!

Voor meer informatie over schenken aan de Stichting Wad & Design kunt u contact opnemen met Eveline Prins, op 06-48341510 of via eveline@waddesignfestival.com.
Onze verdere gegevens:
Stichting Wad & Design
NL41 TRIO 0197 951 953

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht