Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een eiland van rust en ruimte en staat garant voor gezelligheid en avontuur. Het is het kleinste Waddeneiland, maar heeft het breedste strand van Europa, een gevarieerd landschap, een uitbundige plantengroei en een rijke vogelstand.

De benoeming tot Nationaal Park in 1989 en de plaatsing van de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst bevestigen hoe bijzonder
‘Schier’ is.

Verplaatsen_Ilja-Zonneveld

Hoe verplaats ik mij op het eiland?

Het eiland is niet zo groot en alles is makkelijk te bereiken per voet of met de fiets. Wad & Design biedt een korting wanneer fietsen worden gehuurd bij Soepboer Rijwielverhuur. Om gebruik te maken van deze korting bestel je de fietsen via onze kaartverkoop. De fiets staat dan klaar op de veerdam bij aankomst op Schiermonnikoog.

Verbood_Lesanka-Honigh

Hoe kom ik op Schiermonnikoog?

Je kan met het openbaar vervoer vanuit Groningen of Leeuwarden of met eigen vervoer naar Lauwersoog Haven gaan en daar op de veerboot naar Schiermonnikoog stappen (45 minuten). Auto’s mogen niet mee naar het eiland alleen wanneer daar een vergunning voor is. Let op, de boot gaat maar een aantal keren per dag! Kijk op Wagenborg Passagiersdiensten voor meer informatie.

Seedune

Waar kan ik overnachten op Schiermonnikoog?

Wat is nu een betere manier om een eiland te beleven dan op de camping?! Wad & Design biedt een korting aan bij een verblijf op Camping Seedune. Om gebruik te maken van deze korting reserveer je een overnachting via onze kaartverkoop. Kijk voor andere plekken om te overnachten onder aan deze pagina.

HIER KAN JE OOK SLAPEN

logo-vvv-schiermonnikoog
logo-schiermonnikoog.com
logo-strandresort-schiermonnikoog
logo-it-aude-kolonyhus
logo-herberg-rijsbergen
logo-pension-westerburen